Aranykolloid

Javítja az agy, illetve az idegrendszer állapotát, a beteg hangulatát, fokozza életerejét. Hasznos depresszió, félelem, csökkent stressztűrő képesség esetén. Fogyasztása nyomán oldódik a levertség, a félelem, javul a betegek általános közérzete. Az eufóriához hasonló állapot nemcsak idegrendszeri problémák, lelki bajok esetén előnyös, hanem minden más betegségben is jótékony hatású, hiszen fokozza a beteg gyógyulásba vetett hitét, javítja közérzetét.

Az amerikai indiánok már évszázadokkal ezelőtt használtak aranyból készített gyógyszereket. Az aranykolloid gyógyító hatása sokrétű, de még nem teljesen feltárt. Két betegségcsoportban azonban biztosan eredményesen alkalmazható: idegrendszeri rendellenességek, lelki bánat vagy tudati problémák esetén, valamint mozgásszervi panaszok enyhítésére.

Az aranykolloid igen finom aranyrészecskékből álló, homogén tiszta vizes oldat. A jó minőségű aranykolloid oldatban még hosszabb állás után sem látható semmilyen zavarosodás, kicsapódás vagy üledék. Nem tartalmaz vegyszert, stabilizátort, kötőanyagot, festéket vagy bármilyen más adalékanyagot.

Miért hasznos az Aranykolloid ásványi anyag?

Mind akut, mind krónikus ízületi gyulladás és degeneráció esetén mérsékli a gyulladással járó fájdalmat, a mozgáskorlátozottságot és javítja az ízület mozgását.

Különleges – atomszerkezetéből adódó – hatása, hogy harmonizálja a mellékpajzsmirigy szerkezetét és működését, ennél fogva közvetve jótékonyan hat az egész csontrendszerre.

Jó tudni az Aranykolloid ásványi anyagról

Az ajánlott dózishoz feltétlenül tartsuk magunkat, mert túladagolása idegrendszeri problémákhoz vezethet.